Premiu de excelenta la categoria Sustenabilitate si CSR

Premiu de excelenta la categoria Sustenabilitate si CSR

2019-05-16

La editia din acest an a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra care a avut loc la data de 19 mai, la Bucuresti, MCA Grup a fost recompensata cu un nou premiu. Distinctia i-a fost acordata in cadrul celei de-a VI-a editii de decernare a Premiilor EURO-Fereastra pentru rezultatele deosebite inregistrate in anul 2018 si contributia adusa la dezvoltarea domeniului de specialitate.

Compania MCA Grup a primit Trofeul EURO-Fereastra la sectiunea Sustenabilitate si CSR, juriul revistei de specialitate Fereastra apreciind, in mod deosebit, activitatile de acest tip derulate constant in cadrul sau. Numele MCA s-a numarat, astfel, printre cel al celor mai importante companii active pe piata nationala de tamplarie termoizolanta si in domeniile conexe care au fost premiate in cadrul evenimentului pentru excelenta in afaceri si promovarea de solutii inovatoare.

In anul 2018, in cadrul MCA Grup, a fost finalizat procesul de relocare a activitatii de productie in localitatea Popesti-Leordeni unde este operationala o noua fabrica, prevazuta cu spatii de birouri. De asemenea, a fost extinsa echipa de angajati care include, in prezent, aproximativ 130 de salariati. Printre preocuparile constante ale echipei manageriale se numara asigurarea unor procese de productie automatizate care sa creasca permanent nivelul calitativ al produselor si calificarea continua a angajatilor.

MCA Grup a mai fost premiata si in cadrul a altor doua editii a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra,respectiv in:
- 2018 - Premiu de excelenta la categoria Sustenabilitate si CSR;
- 2015 - Trofeul Euro-Fereastra pentru activitatea desfasurata in domeniul productiei usilor de garaj si a sistemelor de umbrire.

Cea de-a a XI-a editie a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra realizata de catre revista Fereastra s-a desfasurat concomitent cu cea de-a VIII-a editie a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, organizata de publicatia Agenda Constructiilor, membra a aceluiasi trust de presa. Cele doua evenimente organizate anual au fost realizate în 2019 cu sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate din industria constructiilor si s-au bucurat de prezenta a peste 300 de participanti.